Prijava za člane društvaAli zvezde sanjajo?
Nedelja, 07. Februar 2010

Naše društvo vsako leto počasti slovenski kulturni praznik s kulturno prireditvijo. Letos smo pripravili prireditev s poetičnim naslovom Ali zvezde sanjajo.

Na proslavi smo predstavili poezijo iz pred kratkim izdane knjige z naslovom "Kitke", ki so jo izdale tri avtorice; nam že dobro znana pesnica in pisateljica Sonja Votolen ter pesnica in pisateljica Ana Porenta iz Dolenjske. Za likovno podobo knjige je poskrbela oblikovalka in slikarka Jana Pečečnik iz Sežane. Doživeli smo multimedijsko mešanico občutenih pesmi v izvedbi avtorice Sonje Votolen, Rosane Smogavec Vodušek in Jožice Coif, projekcije slik iz knjige ter glasbeno spremljavo flavte Mire Prel in klasične glasbe. Bili smo priča lepemu, prijetnemu dogodku, ki se nas je dotaknil in nam bo še dolgo ostal v prijetnem spominu.

Miran Vodušek

Foto: Gregor Grešak 

  

Komentarji (0)
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih