Prijava za člane društvaObmočna revija FS
Sobota, 20. Marec 2010

20. marca 2010 ob 18. uri smo zaplesali in zapeli na Območnem srečanju odraslih folklornih skupin, ljudskih pevcev in godcev v dvorani Union v Mariboru. Nastop v tej dvorani je zaradi velikosti odra in akustičnosti vedno posebno doživetje.

 

 

Nastopili smo v pisani druščini godcev, pevcev in folklornih skupin. Gledalci so si lahko ogledali kar 18 nastopov. Naša FS se je predstavila s spletom Tam dol na ravnem polju, ki smo ga na reviji predstavili že lani in ga  zaradi nastopa na Folkartu na Lentu nismo skoraj nič nastopali. Letos smo ga dodatno izboljšali in dopolnili, ter ga še enkrat predstavili na reviji. Ob nastopu nas je ves čas spremljal navdušen aplavz iz dvorane, kar potrjuje, da smo lepo zaplesali in da je splet dobro zastavljen. V zadnjem času smo pridno vadili in zelo sem vesel, da se to opazi na kvaliteti nastopa. Vedno povdarjam, da moramo plesalci na odru izžarevati veliko energije, veselja in elegance, kajti publika to začuti in vrača z aplavzom. To smo občutili vsi nastopajoči v prijetnem okolju Unionske dvorane.

Miran Vodušek, vodja FS

Foto: Sandi Vodušek 

Komentarji (0)
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih